Inghetata de migdale

food-restaurant-lights-night

 

Oficial e vara, temperaturile au crescut destul de mult, asa ca propun o varianta dulce si placuta de a ne racorii cu o inghetata home-made din ingrediente simple si cu gust.

Recunosc ca am lucrat timp de o saptamana la mai multe combinatii si texturi de inghetata, azi va voi spune povestea inghetatei de migdale, urmand sa va povestesc saptamanal si destre prietenele ei mai aromate si mai  crocante.

Asadar pentru inghetata de migdale avem nevoie de :

  •  migdale
  • iaurt grecesc cu 5-10% grasimi
  • 1 banana inghetata
  • miere sau stevia

La 500 gr iaurt grecesc, 1cana de de migdale, 1 banana inghetata , 1 lingura de miere, invartim ingredientele cu un blender pana ametesc, apoi punem pasta obtinuta in forme de inghetata si o lasam la congelator cateva ore bune.

Pentre cei care vor un plus de savoare si o usoara senzatie de crocant, pot adauga  2 linguri de fulgi de cocos sau  ciocolata neagra. Daca vreti sa va rasfatati cu adevarat, puneti langa inghetata, zmeura parfumata….gustul va fi de tinut minte!

Sfatul meu este sa consumati aceasta inghetata in locul unei gustari, niciodata dupa masa si cu mare atentie la cantitate.

Nu uitati moderatia  este secretul unui corp frumos!  🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *